A felnőttek tervezett, az ifisták kényszerpihenőn

A már bajnok felnőtt együttesünk a páratlan számú csapatoknak köszönhetően szünnapját töltötte, míg az ifjúsági csapat hiába várta lelkesen a soron következő ellenfelét, a Kétegyházi SE nem érkezett meg.

Felnőtt Megyei II/A osztály:
A Vésztői SE őszi visszalépése miatt nem lépett pályára csapatunk, azonban a többi pályán pattogott a labda, lejátszották a mérkőzéseket. Ugyan mi már az elmúlt hétvégén bezsebeltük a bajnoki címet, de a közvetlen üldözőink még ádáz csatát vívnak a dobogóért. Lássuk, hogyan alakultak az eredmények.

A hétvége találkozóinak eredményei:
Békésszentandrási HMSE – Mezőberényi LE 1-2
Csanádapácai EFC – Tótkomlósi TC 1-0
Kétegyházi SE – Szabadkígyósi SZSC félidőben 0-7 /A hazai csapat nem folytatta a mérkőzést!/
Dobozi SE – Gyomaendrődi FC 1-6
Sarkadi KLE – Kunágota TE 6-1
Szabadnapos: Okány KSK

Felnőtt tabella a 15. forduló után:


U-19 Területi bajnokság “B” csoport
A tabella legvégén kullogó kétegyházi csapat nem állt ki ellenünk a mérkőzésre, ezért játékosaink egymás közötti játékkal készültek a folytatásra. Természetesen a találkozó 3 pontját mi fogjuk megkapni, miután a versenybizottság lezárja a találkozót.

Az ifjúsági csapat játékosai bajnoki találkozó helyett egymás közötti játékkal töltötték a vasárnapot

Ifjúsági tabella a 15. forduló után:

Csapatunk +3 pontja, ami az elmaradt találkozóért jár, még nem szerepel a tabellában

A következő hétvégén a felnőtt csapatunk számára véget ér a bajnokság és a tervek szerint szombaton 17:00-tól hazai pályán játszik a Tótkomlósi TC ellen. Azért fogalmazunk sejtelmesen, mert a vendégcsapat tájékoztatása szerint előfordulhat, hogy nem utaznak el a találkozóra, ezzel kissé megkeserítve a mérkőzés után tartandó éremosztásunk szájízét. Vezetőségünk keményen dolgozik azért, hogy a találkozó létrejöhessen, vagy vészmegoldásként legalább egy barátságos gálamérkőzést rendezhessünk szezonbúcsúztatóként.
Az ifjúsági labdarúgóink vasárnap 11 órától Eleken lépnek pályára és próbálnak meg bravúrt elérni az egyik éremesélyes ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.