A felnőtteknek véget ért, az ifjúságiak a célegyenesben

Felnőtt csapatunk mérkőzés nélkül tudta le az utolsó fordulót, az ifjúságiak pedig egy hét alatt három mérkőzéssel zárják az évadot

Felnőtt Megyei II/A osztály:
Az utolsó bajnoki fordulóban a Tótkomlósi TC csapatával találkoztunk volna, de a mérkőzés sajnos nem jöhetett létre. Ennek okairól itt írtunk: Kissé méltatlanul zárjuk az idényt
Ettől függetlenül természetesen a többi mérkőzést megrendezték és a dobogós helyeken sem volt még minden végleges. A Gyomaendrőd hazai pályán fogadta a Sarkadot, a Szabadkígyós pedig a Csanádapáca ellen lépett pályára otthon. A két találkozó eredményeitől függően végül minden maradt az egy héttel korábbi állapotban, hiszen mindkét hazai gárda győzött így pedig az Okány KSK után a Gyomaendrőd végzett a második, a Szabadkígyós pedig a harmadik helyen.

A hétvége találkozóinak eredményei:
Mezőberényi LE – Dobozi SE 4-0
Kunágota TE – Kétegyházi SE 11-0
Gyomaendrődi FC – Sarkadi KLE 1-0
Szabadkígyósi SZSC – Csanádapácai EFC 3-1
Okány KSK – Tótkomlósi TC ELMARADT

Szabadnapos: Békésszentandrási HMSE

Felnőtt Megyei II/A osztály VÉGEREDMÉNYE:

IRÁNY A MEGYE I!!!


U-19 Területi bajnokság “B” csoport
16. forduló /2021.06.13./
Elek USE U19 – Okány KSK U19

A bajnokságban rendkívül jól hajrázó és a szezon végére az aranyérem legfőbb esélyesének számító Elekre látogattak utánpótlás játékosaink vasárnap. A hazaiak nem is bíztak semmit a véletlenre hiszen gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, ugyanis 4-0-ás első játékrész után vonulhattak pihenőre a csapatok. A második 45 percben csapatunktól csupán egy szépítő találatra futotta Szabó Barnabás révén, de ezen a napon nem volt több a srácokban.

Sajnos ezzel az eredménnyel gyakorlatilag el is dőlt, hogy csapatunk nem szerezhet ebben az idényben érmet a U-19 Területi bajnokságban.

VÉGEREDMÉNY: 4-1

 Összeállítás:
Kezdő: Rózsa– Ökrös, Huszár, Bodó, Szitás – Tóth T., Illés, Tóth N., Pocsaji – Vantara, Szabó.
A cserepadon: Szilágyi, Sánta, Torzsa
 Gólszerzőink: Szabó

17. forduló /2021.06.16./
Okány KSK U19 – Kunágota TE U19

Habár az ifjúsági bajnokságokban nem megszokott a hétközi játéknap, a COVID ezt is el tudta intézni, ugyanis a koronavírus okozta mérkőzés torlódások miatt a tavaszi utolsó előtti forduló már eleve hétköznapra lett kiírva. A játékosok részéről ennek szerencsére már semmi akadálya nem volt, hiszen a legtöbb iskolában befejeződött az oktatás, így a gyermekek szabadon tölthetik az idejüket.

Mindezek ellenére csapatunkban volt némi félsz, hogy a vendégcsapat vajon megérkezik-e a szerdai találkozóra, ugyanis néhány nappal korábban a szomszédos Medgyesegyháza ellen sem “kívántak” kiállni a kunágotai fiatalok. Szerencsére a találkozó létrejött és visszavághattunk a néhány héttel korábbi nagyon fájó fiaskóért.

A mérkőzésre kilátogatók, egy igazán gólgazdag találkozónak lehettek a szemtanúi, ugyanis már az első játékrészben 8 gól esett. Csapatunk 6-2-es vezetés birtokában mehetett pihenőre. Sajnos a négy gólos előny annyira megnyugtatta a srácokat, hogy a második játékrészben már csak a hazaiak tudtak kapaszkodni, de nem elég jól és nem elég gyorsan, így 6-4-re végződött a mérkőzés.

VÉGEREDMÉNY: 6-4

 Összeállítás:
Kezdő: Rózsa– Ökrös, Huszár, Bodó, Sági– Tóth T., Illés, Tóth N., Balogh – Vantara, Szabó.
A cserepadon: Szatmári, Hadobás, Sánta, Torzsa
 Gólszerzőink: Tóth T., Szabó, Vantara, Illés, Bodó, Tóth N.

Ifjúsági tabella a 17. forduló után:

Ifjúsági csapatunknak ugyan még hátravan egy bajnoki találkozója a Békéscsabai MÁV otthonában, de gyakorlatilag már eldőlt, hogy az 5. pozíciónál sem jobb, sem pedig rosszabb helyezéssel nem zárhatják az idényt a fiataljaink. A hektikus és olykor szerencsétlen tavasz után megsüvegelendő teljesítmény ez az utánpótlásunktól.

Záróforduló: június 20-án 10 órától Békéscsabán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.