A reaktivált rutin – Kardos Imre visszatér

Egy év és hét hónap pihenés után újra ég a tűz egykori játékosunkban, a többszörös megyei bajnok és gólkirály játékos 2019-es leállásakor ígéretet tett, ha egyszer újrakezdi még, akkor azt csak nálunk teszi. Imi állta a szavát!

Egyesületünk a télen, a játékoskeret egyben tartása mellett tette le a voksát, azonban felnőtt csapatunk fejlesztésére minőségi és mennyiségi szempontból is szükség volt, így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a tavaszi idénytől a csapatunk segítségére lehetnek.

A második téli érkezőnk:

Kardos Imre

Visszatérő játékosunkat így mutattuk be 2019 februárjában szurkolóinknak:

Kardos Imre, aki egy rendkívül gólérzékeny játékos a Vésztői SE csapatától érkezik csapatunkba. A jobb lábas támadónk főként a csatársorban vagy egyel hátrébb, árnyékék pozícióban szeret játszani. A statisztikái alapján szinte mondhatnánk azt is, hogy teljesen mindegy hová teszik edzői a pályán, ugyanis a megye kettőben felnőtt szinten több rúgott gólja van az elmúlt 10 évben, mint ahányszor pályára lépett. A megye egyes mutatói már kissé szolidabbak, de a megyei másod és harmad osztályban már többszörös gólkirálynak és háromszoros megye kettes bajnoknak számító játékos egészen biztosan csapatunk erőssége lesz a jövőben. Újdonsült csatárunk 2017 februárjában elnyerte a 2016-os év legjobb megye II. osztályú labdarúgója címet is az MLSZ Békés Megyei Igazgatásának díjátadó gáláján.

– írtuk róla két éve.
A Kardos-cselek életveszélyesek a büntetőterületen belül

A 36 évesen visszatérő játékosunkat tehát nem kell különösebben bemutatnunk újra, hiszen a 2019-ben Okányban töltött négy hónapja alatt 14 mérkőzésen 8 gólt szerző rutinos támadónk hamar belopta magát a közönség szívébe is.

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Kardos Imre felnőtt pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
Megyei I. osztály6614
Megyei II. osztály146137
Megyei III. osztály5281

Mivel Imi nem igazolt el csapatunkból csak szüneteltette pályafutást, így átigazolásra sem volt szükség az ő csatasorba állításához, mindössze friss játékengedély és sportorvosi vizsgálat szükséges a pályára lépéséhez.

Iminek sok sikert és még több gólt kívánunk újra csapatunkban!

3 Comments on “A reaktivált rutin – Kardos Imre visszatér”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.