Az utolsó érkezővel végleges a keretünk

Elkezdődött a téli átigazolási időszak és az öltözőnkben – ahogy egy-egy holtszezonban szokás – természetesen új arcok is feltűntek.

Egyesületünk a télen, a játékoskeret egyben tartása mellett tette le a voksát, azonban felnőtt csapatunk fejlesztésére minőségi és mennyiségi szempontból is szükség volt, így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a tavaszi idénytől a csapatunk segítségére lehetnek.

A hetedik téli érkezőnk:

Nagy Richárd

Az utolsó téli érkezőnk Nagy Richárd személyében egy sokat tapasztalt kapuvédőt igazoltunk, aki amellett, hogy a Békéscsabai Előre FC, a Debreceni VSC és Grosics Labdarúgó Akadémia utánpótlásában is megmérettetett, felnőtt karrierje egy részében Ausztriában is védett.
Ricsi Magyarországon felnőtt szinten a Békéscsabai MÁV SE együttesében a megyei első osztályban mutatkozott be, majd rövid NB3-as ebesi kitérő után előbb a megye egyes Kondorosi TE és a Szeghalmi FC kapuját védte, ezt követően következett az osztrák kaland. Ausztriában a 6. ligában az SV Seefestspiele Mörbisch (magyarul: Fertőmeggyes) színeiben lépett pályára, mi kb. a magyar megyei első osztály színvonalához hasonlatos, illetve a ASV Neufeld (magyarul: Lajtaújfalu) kötelékébe is tartozott egy ideig új játékosunk. Hazatérését követően pedig a nem régen megszűnt Vésztői SE-ben szerepelt.

A 27 éves és 185 centiméter magas új kapuvédőnk elmondása szerint nem tipikus vonalkapus, így ha úgy adódik akkor bátran elhagyja a gólvonalat is, továbbá egyik erősségének tartja, hogy intenzíven kommunikál a csapattársaival.

Friss igazolásunkkal kapcsolatban apró érdekesség, hogy előfordult karrierje során, hogy bizonyos létszámhiányos szituációkban az edzői a csatársorban is számítottak rá. Utánpótlás szinten az MLSZ adatbankja szerint 2 gólt is szerzett már.

Ricsi érkezésével együttesünk lezártnak tekinti a 2021-es téli átigazolási időszakot, ugyanis kialakult csapatunk végleges tavaszi kerete, amit IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

Nincs elérhető leírás.
Nagy Richárd még a Grosics Akadémia színeiben egy U-19-es II. osztályú mérkőzésen.

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Nagy Richárd felnőtt pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
NB3130
Megyei I. osztály500
Megyei II. osztály60
Megyei Kvalifikációs bajnokság20

Természetesen Ricsivel is beszélgettünk és tőle is azt kérdeztük, milyen érzésekkel csatlakozik most az Okány KSK együtteséhez, mit vár önmagától és a csapattól a tavaszi idényben:

Rendkívül családias és baráti közegbe érkeztem, jó érzés belépni az öltözőbe és örülök, hogy ennek immár én is a részese lehetek. Úgy gondolom, hogy a jelenlegi játékoskeretünkkel realitás lehet a dobogós helyek egyikének az elérése, amire rendkívül vágyom is, hiszen a felnőtt pályafutásom során még nem volt alkalmam érmes pozícióban végezni egyik csapatommal sem. Önmagamtól csupán annyit várok a tavasszal, hogy megfelelő erőnléti állapotba kerülve tudjam segíteni a csapatot, illetve a kapus társamat is a kitűzött célok elérésében.

Nagy Richárd

Csapatunk első téli érkezőjéről itt olvashat!

A második érkezőről, – aki egy visszatérő – pedig itt található a cikkünk!

Csapatunk harmadik téli érkezőjéről itt olvashat!

Csapatunk negyedik téli érkezőjéről itt olvashat!

Csapatunk ötödik téli érkezőjéről itt olvashat!

Csapatunk hatodik téli érkezőjéről itt olvashat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.