Ballábas középpályás csatlakozik az ősszel

Elkezdődött a nyári átigazolási időszak és az öltözőnkben – ahogy egy-egy holtszezonban szokás – természetesen új arcok is feltűntek.

Egyesületünk már a tavaszi idény korai szakaszában megkezdte a tapogatózó egyeztetéseket az aktuális keret tagjaival, hogy abban az esetben, ha sikerül kiharcolni a magasabb osztályú indulás jogát kire számíthat vagy éppen nem számíthat a továbbiakban vezetőedzőnk. Szerencsére a játékosaink többsége nyitott volt a közös folytatásra, így a nyári átigazolási időszakra is nyugodtabban készülhettünk.

Ettől függetlenül természetesen a komolyabb kihívás, a magasabb szint és a törvényszerű keretfrissítés miatt szükséges új játékosok igazolása. Így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a klub történelmének első megyei első osztályú szezonjában a csapatunk segítségére lehetnek.

A negyedik nyári érkezőnk:

Komódi Balázs

Kisebb kihagyás után, szeptembertől csatlakozik csapatunkhoz új középpályásunk. Komódi Balázs az elmúlt években rendre külföldön tudott elhelyezkedni, ami mellett csak néhány alsóbb osztályú találkozóra volt ideje a nevelőegyesületében, a Zsadányi KSE színeiben. Azonban nem lesz ismeretlen számára a megyei első osztály, ugyanis a Békéscsabai Előre utánpótlásából kikerülve, egy féléves méhkeréki megszakítással két és fél idényen át a Körösladány MSK-t erősítette, akikkel bronzérmet is szerzett a legmagasabb megyei szinten. A fél szezonban, amikor Méhkeréken játszott, tagja volt a Megyei I. osztályt megnyerő csapatnak is. Az elmúlt két szezonban csupán 7 megye hármas találkozó jutott neki, de Németországban is folyamatosan készül a visszatérésre, ugyanis a Reken városában található SV Illerhusen e.V. csapatánál tréningezik folyamatosan.

Új szerzeményünk bal lábas, kiváló rúgótechnikájú játékos és a posztját illetően a középpálya közepén érzi magát a legjobban. Korábbi edzői ugyanúgy alkalmazták védekező középpályásként, de mélységi irányító szerepkörben is sokszor felbukkant, illetve alkalomadtán a csatár mögötti játékban is csapatai hasznára tudott lenni. Balázs a termetét tekintve is illik az idei átigazolási sormintánkba, ugyanis ő sem az alacsony játékosaink számát gyarapítja majd a maga 184 cm-es magasságával.

Érdekesség Balázzsal kapcsolatban, hogy 2016-ban tagja volt a Megyei Kupa győztes körösladányi csapatnak és 2017-ben két alkalommal is szerepelt a Békés Megyei válogatottban.

2018-ban egy Megyei Kupa mérkőzésen még Kopács Zsolt és Komódi Balázs ellenfelek voltak. Mostantól csapattársak.

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Komódi Balázs felnőtt pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
Megyei I. osztály604

Balázst is megkérdeztük, milyen érzésekkel csatlakozik az Okány KSK együtteséhez, mit vár önmagától és a csapattól az őszi idényben:

Örülök, hogy hazatérésem után csatlakozhatok az okányi csapathoz. Terveim szerint most már otthon képzelem el a jövőmet a továbbiakban, így újra megpróbálom magam felépíteni a legmagasabb megyei szintre. Ezért rendszeresen látogatom idekint az SV Illerhusen edzéseit, amik biztosan megütik a hazai megyei első osztály, de még az is lehet, hogy az NB3 szintjét. Szerencsére nem idegen környezetbe érkezem majd, hiszen több korábbi csapattársam is az Okányt erősíti már, illetve serdülőkoromban már viseltem az új csapatom mezét, az akkor még létező Okány Kupán is. Reményeim szerint hamar utolérem magam és hasznos tagja lehetek a csapatnak.

Komódi Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.