Behúzta az ifi, kényszerpihenőn a felnőttek

Végre megtört a jég és valós képességeihez mérten teljesített utánpótláscsapatunk, ami győzelmet is ért. A felnőtt csapatunk pedig óvintézkedésből kényszerpihenőre vonult a hétvégén.

Felnőtt Megyei II/A osztály:
Az előző bajnoki fordulóban a Vésztői SE őszi visszalépése miatt nem lépett pályára csapatunk, de a hétközi kupatalálkozó jó erőpróbának és remek szinten tartó edzésnek felelt – volna – meg a hétvégi bajnoki találkozónk előtt. Sajnos azonban csapatunk egy játékosát is elérte a koronavírus járvány, ezért a teljes keret óvintézkedésből megszakította a további találkozásokat, töröltük az edzéseket és elhalasztottuk a soros bajnoki találkozónkat. Erről bővebben ITT írtunk.
A felnőtt csapatunk tehát pihenőre vonult és legközelebb csak a 9. fordulóban Kétegyházán lép pályára.

Azonban a többi pályán pattogott a labda, lejátszották a mérkőzéseket és azok eredményei után, csapatunk játék nélkül is az élen tudott maradni.

A hétvége találkozóinak eredményei:
Csanádapácai EFC – Szabadkígyósi SZSC 0-2
Dobozi SE – Mezőberényi LE 5-2
Kunágota TE – Kétegyházi SE 4-1
Sarkadi KLE – Gyomaendrődi FC 1-0
Okány KSK – Tótkomlósi TC elmaradt
Szabadnapos: Békésszentandrási HMSE

Felnőtt tabella a 8. forduló után:


U-19 Területi bajnokság “B” csoport
Hazai pályán lépett pályára ifjúsági csapatunk az U-19 Területi bajnokság 9. fordulójában a Békéscsabai MÁV SE utánpótláscsapata, azonban mókás előélete volt a mérkőzésnek. A találkozót megelőzően a vendégek észlelték, hogy mindössze 5 garnitúra szerelést hoztak magukkal, ezért egyesületünktől kölcsönöztek mezeket a találkozóra. A fekete mezben, hátukon Okány KSK felirattal futballozó csabai srácok bő 25 perc játék után kétgólos hátrányba kerültek, ugyanis előbb Pocsaji egy szöglet utáni kavarodásból lőtt a léc alá a 22. percben, majd a 26. minutumban Vantara talált be Tóth Norbert passzából. A játékrész folytatásában is leginkább csapatunk uralta a pályát, de újabb találat nem született.

Pocsaji Alexander volt az első találatunk szerzője (Fotó: Varju Rajmund)

A második játékrészben kisség visszafogottan kezdtünk és egy 53. percben szerzett csabai találatban meg is mutatkozott, de a fiataljaink ezen a napon rendkívül stabilan és megbízhatóan futballoztak. A mérkőzés utolsó harmadában Szatmári Bence le is zárhatta volna a találkozót, de egy az egyben a kapusba lőtt.
Játékosaink talán most sajnálhatják igazán a tavasszal könnyedén elhullajtott pontokat, ugyanis ezzel a győzelemmel újra harcba szállhatnak a hőn áhított céljaikért.

Ifjúsági tabella a 9. forduló után:

A következő hétvégén a felnőtt csapatunk szombaton 17:00-tól idegenbe játszik Kétegyházán, míg az ifjúsági labdarúgóink újra hazai pályán lépnek gyepre, ezúttal a Medgyesegyháza ellen vasárnap 11 órától.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük