Elhalasztott Megyei Kupa mérkőzés

Ahogyan írtunk is róla a Békéscsabai MÁV SE ellen kell pályára lépnünk a Megyei Kupa második fordulójában, azonban ellenfelünk kérelmezte a mérkőzés új időpontban történő lejátszását és a történet csak innen lett igazán érdekes…

Amint azt néhány nappal korábban megírtuk szeptember 8-án Békéscsabán kellett volna pályára lépnünk a Megyei Kupa 2. fordulójában. A sorsolást követően az MLSZ Megyei Igazgatósága jelezte a csapatok felé, hogy az eredeti versenynaptár szerinti játéknap az 2021. szeptember 8-a, azonban ezen a napon Magyarország – Andorra labdarúgó válogatott mérkőzés is lesz, így azon csapatoknak, akiknek ez a dátum nem felel meg, mert esetleg több játékosuk is rendelkezik jeggyel és elutazik a találkozóra, kérhetik az ellenfeleiktől az eltérő időpontban történő játékot. Az igazgatóság javaslata szeptember 7-9, illetve 15 volt.

Ellenfelünk élve ezzel, jelezte csapatunk felé, hogy a szeptember 8-i időpont számukra nem megfelelő, és hosszas egyeztetések után a felkínált pót időpontok közül sem tudtunk mindkét együttes számára megfelelőt találni, ezért a kupa találkozó szeptemberben már nem kerül megrendezésre.
Azt az egyébként szabályszerű lehetőséget, hogy nem fogadjuk el a csabai csapat halasztási kérelmét és 3-0-ás eredménnyel továbbjutunk, elsőként vetettük el, ugyanis csapatunk mindig és minden téren törekszik a sportszerűségre.

Egyesületünk és a Békéscsabai MÁV SE további egyeztetéseket folytatnak és a Fair-Play szellemében megpróbálunk egy októberi, mindenki számára megfelelő hétközi mérkőzés időpontot találni.

Végleges döntés és időpont később…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.