Elmarad az ifi utolsó kvalifikációs meccse

Az eredetileg szeptember 20-ra kiírt találkozó első alkalommal csapatunk megbetegedései és játékosaink hatósági karanténja miatt került halasztásra, de sajnos a pótló időpontban sem kerül a mérkőzés lebonyolításra, ugyanis most ellenfelünk, a Békési FC került hasonló helyzetbe, mint anno egyesületünk.

Az elhalasztott mérkőzésre október 27-én 14 órai kezdettel került volna sor, ugyanis a gyermekek számára az őszi szünetben lett volna lehetőség a pótlásra, azonban a Békési FC hivatalos képviselője még a találkozó délelőttjén jelezte csapatunk számára, hogy hasonló helyzetbe kerültek, mint csapatunk az eredetileg kiírt sorsolás szerinti időpontban.

Sajnos ellenfelünk több játékosa is hatósági házi karanténban van, illetve többen küzdenek egyéb megbetegedéssel is, így nem maradt elegendő fiatal a pályára lépéshez.

A Békési FC-vel természetesen együtt tudunk érezni, hiszen a ifjúsági csapatunk mellett az őszi idényben egy alkalommal a felnőtt együttesünk is került hasonló helyzetbe.

Mivel az ifjúságiak kvalifikációs bajnoksága véget ért és a soron következő hétvégén már indulnak a területi és kiemelt bajnokságok, így nincs lehetőség a találkozót tovább halasztani, ezért vélhetően a versenybizottsági határozat után az a kellemetlen helyzet állt elő – ugyanis az első halasztás éppen miattunk volt -, hogy csapatunk megkapja a mérkőzés 3 pontját játék nélkül. Szerencsére azonban ez az eredmény nem számít a folytatást illetően, így reméljük ez nem rontja a Békési FC és az Okány KSK sportbaráti kapcsolatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük