Értékes egy pont Jaminából

Visszafogott játékkal és egy utolsó perces góllal szereztünk egy pontot a nagyon stabil Jaminai csapat otthonában. Sajnos az ifjúsági csapatnak a szezon eddigi legjobb teljesítménye sem volt elég a pontszerzéshez.

Megye I. osztály
11. forduló /2021.09.25./
Jamina SE – Okány KSK
Álmosan és döcögősen indult a hétvégi Jamina elleni találkozó. A semleges szurkolónak talán olyan érzése is támadhatott volna a mérkőzést látva, hogy ez a két csapat leginkább a húslevest kanalazná a vasárnapi ebédnél, mintsem futballozzanak. Az első játékrészt majdhogynem teljes egészében komoly, kidolgozott és veszélyes helyzet nélkül tudta le a két csapat, de Darányi tett róla, hogy mégse így legyen. A 38. percben Kovács Gy. labdát veszített a középpályán, amiből az agilis jaminai támadót ugratták ki, aki 15 méterről gurított a kapusunk mellett a hálóba. 1-0
Öt perccel később Kollát beadása jutott el Mezőhöz, aki 6 méterről fejelt a hazai kapu felé. Félidő.

A rendkívül enervált első félidő után már csak jobb folytatás következhetett. Helyzetből több is lett, de sajnos nem a mi részünkről. A Jamina egyre inkább visszahúzódott és próbált gyors kontratámadásokkal rést találni a védelmünkön. A 64. percben Kopács villant a bal oldalon, de életerős lövése a felső lécet súrolva hagyta el a játékteret.
Az utolsó félórára jóval aktívabbak lettünk támadásban. Akadt helyzete Rácznak és Kovács I.-nak is, de az egyenlítés elmaradt. Mindeközben a kinyíló védelmünknek köszönhetően a hazaiak többször is el-el jutottak a kapunkig, de szerencsére rendkívül pontatlanok voltak a befejezéseknél.
Amikor pedig már mindenki azt hitte, hogy csapatunk elszenvedi az idény első vereségét, Kopács tette le a labdát a 92. percben sarokrúgáshoz. A beadása Komlósit találta meg középen, aki mellel készítette fel magának lövésre és szép mozdulattal a hálóba bombázott. 1-1
Sajnos a mérkőzés a 73. percben újabb áldozatot követelt, ugyanis Rácz György súlyos térdszalagsérülést szenvedett. Játékosunknak ez úton is gyors gyógyulást kívánunk.

A társak Komlósi Miklóst ünneplik.

VÉGEREDMÉNY: 1-1

 Összeállítás:
Kezdő: Nagy R. – Nyéki, Mező, Bogár, Kovács Gy., Kopács, Sztojka, Baksai (Kovács), Kollát (Komlósi), Rácz (Cseke), Tövisháti
A cserepadon: Patka, Kincses, Balogh
 Gólszerzőnk: Komlósi


A Megye I. osztály állása a 11. forduló után:

A hiányzó Szeghalmi FC – Gyulai Termál FC mérkőzést később rendezik meg.

Megyei U-19 Észak
4. fordulóból pótolt mérkőzés /2021.10.26./ 
Okány KSK U19
–  Jamina SE U19

A negyedik fordulóból elhalasztott találkozón utánpótlás csapatunk a létszámhiányosan kiálló békéscsabai fiatalokat látta vendégül. Sajnos a mérkőzést kapkodva és megilletődve kezdte együttesünk ezért már a találkozó elején kétgólos hátrányba kerültünk. Mire a fiúk magukhoz tértek a kezdeti sokkból egy újabb figyelmetlenség miatt már három gólosra nőtt a különbség és hiába rúgtunk két felső kapufát is, a gól nem jött össze. A reményt Cseke 35. percbeli gólja jelentette, de sajnos a második játékrészben még egy szabadrúgásból is kapituláltunk, majd pedig a 73. percben Cseke állította be a végeredményt. A fiataljaink jól küzdöttek és a találkozó első 30 percét leszámítva helyenként jobban is játszottak a tartalékos vendégeknél, az első pontjaikra úgy tűnik még mindig várni kell.

VÉGEREDMÉNY: 2-4

A következő hétvégén felnőtt csapatunk szombaton 11:30-tól a Gyulai TFC ellen játszik hazai pályán, míg az ifjúsági csapatunk ugyanaznap 14:30-tól lép pályára szintén itthon a Dobozi SE ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük