Fiatal szélső játékos érkezik

Elkezdődött a nyári átigazolási időszak és az öltözőnkben – ahogy egy-egy holtszezonban szokás – természetesen új arcok is feltűntek.

Egyesületünk már a tavaszi idény korai szakaszában megkezdte a tapogatózó egyeztetéseket az aktuális keret tagjaival, hogy abban az esetben, ha sikerül kiharcolni a magasabb osztályú indulás jogát kire számíthat vagy éppen nem számíthat a továbbiakban vezetőedzőnk. Szerencsére a játékosaink többsége nyitott volt a közös folytatásra, így a nyári átigazolási időszakra is nyugodtabban készülhettünk.

Ettől függetlenül természetesen a komolyabb kihívás, a magasabb szint és a törvényszerű keretfrissítés miatt szükséges új játékosok igazolása. Így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a klub történelmének első megyei első osztályú szezonjában a csapatunk segítségére lehetnek.

A második nyári érkezőnk:

Cseke Csaba

Ha az első nyári szerzeményünket úgy mutattuk be, hogy „óriási, magasabb osztályú rutinnal rendelkező védőjátékost” igazoltunk, akkor a második érkezőnkre éppen az ellentétje az igaz, ugyanis a 19 éves Cseke Csaba még nem szerepelt felnőtt szinten egy csapatával sem, de fiatal kora miatt erre remélhetőleg sok lehetősége lesz.

Új játékosunk 14 évesen került Zsadányból a 2016-ban NB3-ba feljutott Méhkerék utánpótláscsapatába, ahonnan két szezont követően elvitte a Békéscsaba UFC. Most pedig három szezonnyi békécsabai pallérozódást követően Okányba vezet az útja és elmondása szerint szeretne minél hamarabb beilleszkedni, illetve sokat fejlődni, hogy minél hamarabb érett legyen a felnőtt labdarúgásra is.

Csabi személyében sem egy alacsony játékost igazoltunk, ugyanis a 186 cm magas friss igazolásunk, aki alapvetően jobb lábas, főként a védelem és a középpálya szélein lesz bevethető.

Cseke Csaba 2019-ben a Békéscsaba utánpótlás csapatában (álló sor balról az ötödik)

Csabit is megkérdeztük, milyen érzésekkel csatlakozik az Okány KSK együtteséhez, mit vár önmagától és a csapattól az őszi idényben:

Több egyesülettől is megkerestek, hogy igazoljak hozzájuk, de az okányi csapat érdeklődése volt a legintenzívebb. Szimpatikus volt számomra, hogy Okányban szinte családtagként kezelik a játékosokat, illetve mindezek mellett színvonalas edzések vannak és a leendő csapattársaimmal is megtalálom a közös hangot, ugyanis a tavaszi idény alatt már több alkalommal tréningeztem velük. Mindig is olyan klub tagja szerettem volna lenni ahová szívesen fogadnak és úgy érzem most Okány a legmegfelelőbb csapat a számomra.

Cseke Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük