Gőzerővel folyik a háttérmunka

A nyári csöndesebb hetekben is komoly háttérmunkát végez az egyesület elnöksége, hogy a csapataink felkészülhessenek az új bajnoki idényre

Az egyesület vezetősége a labdarúgók és a szurkolók számára nyugodtabb nyári napokon sem tétlenkedik, hanem komoly munkát végezve dolgoznak azon, hogy a csapataink nevezése zökkenőmentes legyen, az együttes felkészülési mérkőzéseinek lekötése folyamatban van, a játékosok sportorvosi vizsgálatainak megszervezése is napirenden van és sok más egyéb teendő is akad még amiknek időben a helyére kell kerülnie.

Természetesen az egyik legfontosabb dolog a játékoskeret kialakítása és felfrissítése is a nyári hetek egyik kardinális kérdése, ami idáig a tervek szerint alakul. Ugyan a hivatalos átigazolási időszak csupán július 1-jén kezdődik, együttesünk már több játékossal is túljutott a megállapodáson, így az elkövetkező napokban érdemes lesz oldalunkat figyelni, ugyanis a már megszokott módon minden új játékosunkat külön külön fogjuk bemutatni a honlapunkon.

A tervek szerint a CSM Olimpia Salontát is újra vendégül látjuk a nyáron egy felkészülési találkozóra

A felnőtt csapatunk felkészülése július 13-án egy edzéssel kezdődik és a tervek szerint csapatunk a bajnoki rajtig négy edzőmérkőzést iktat a programjába. Az első találkozóra már rögtön július 17-én sort kerítünk, majd minden hétvégén szeretnénk megméretni magunkat egészen a bajnoki rajtig.
A mérkőzések pontos menetrendje még egyeztetés alatt áll, de amint minden ellenfél és időpont fixálódik, közzétesszük azt a honlapunkon és a Facebook oldalunkon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük