Hatpontos hétvége

Mind a felnőtt, mind pedig az ifjúsági csapatunk is sikeres hétvégén van túl, habár egyik együttesünk mérkőzése sem ideális körülmények között zajlott ilyen-olyan okokból.

Felnőtt Megyei II/A osztály:
A felnőtt csapatunk mérkőzése több okból sem a legideálisabb körülmények között zajlott, ugyanis együttesünkből több, mint fél tucatnyian hiányoztak munkahelyi elfoglaltság, betegség és kisebb nagyobb sérülések miatt is, illetve a találkozót a kétegyházi csapat kérésére Gyulán, műfüvön kellett lejátszani.
A találkozó első fél órájában nem jött ki a két csapat közötti óriási különbség, ugyanis Rácz korai góljára még válasza is volt a hazai csapatnak ebben a periódusban. Azonban a félidő előtt megrázta magát csapatunk és Sztojka Ádám duplájával, megnyugtató kétgólos előnnyel mehettünk pihenőre. Az első félidő pikantériája, hogy Sztojka Ádám büntetőből szerzett gólja előtt az egykori okányi nevelésű, de Kétegyházára nősülő és ezen a mérkőzésen debütáló Gál Balázs faultolta Ráczot, amiért Baráth spori tizenegyest ítélt. /Köszönjük Balázs, tudtuk hogy a szíved a helyén van. 🙂 – a szerk./

A mérkőzést a gyulai id. Christián László Városi Sporttelep műfüves pályáján rendezték

A második játékrészben csupán már az volt a kérdés, hogy mekkorára nyílik az olló, de játékosaink olykor túl cifrázták a támadásokat és helyenként naggyá tették Farkas kapust is. A 70. perctől azonban nem volt kérdés. Sztojka Ádám megszerezte harmadik gólját is, ami után 5 perccel Baksai tekert remekül a kapuba. 1-5. Illés parádés szólója után pedig Kopács állította be az 1-6-os végeredményt a lefújás előtti másodpercekben.

VÉGEREDMÉNY: 1-6

 Összeállítás:
Kezdő: Kurta – Boros, Bende, Bogár– Kopács, Komlósi, Kovács, Baksai – Sztojka Á., Rácz, Sztojka Zs.
A cserepadon: Rózsa, Kincses, Illés, Susánszki, Vantara,

A Megye II/A osztály állása 9. forduló után:

A mérkőzés összefoglalója itt tekinthető meg:


U-19 Területi bajnokság “B” csoport
Ismét hazai pályán léptek pályára utánpótlás játékosaink és úgy tűnik kitartott az előző heti lendület, még annak ellenére is, hogy az ifjúságiak meccsén is akadt hátráltató tényező. Nem elég, hogy a csapat házi gólkirályát Szabó Barnabást hetek óta kénytelen mellőzni Kincses Róbert edző, a korai vezetés után a félidőt jelző sípszó előtt egalizálni tudott a vendég Medgyesegyháza, a második félidő első perceiben egy buta szabálytalanság miatt, Rózsa kapus mehetett zuhanyozni.
Azonban úgy tűnik, hogy ifistáink át tudtak lépni a saját árnyékukon és emberhátrányban is be tudták zsebelni a nagyon fontos három pontot, ugyanis előbb Vantara, majd pedig a szombati felnőtt találkozón is betaláló Baksai szerezte meg a második gólját és ezzel győztük le vendégeinket 3-2-re. Sőt ezen a napon még az is belefért, hogy Baksai 1-1-nél büntetőt hibázzon…
Ezzel a győzelemmel immár valóban nem elérhetetlen a tavaszra kitűzött álom, a dobogós helyezés elérése, de ehhez a következő hetekben bravúrpontokra és az elmúlt két mérkőzéshez hasonló jó játékra lesz szükség fiataljainktól.

Baksai a kapusba lőtte a tizenegyest

Az ifjúsági mérkőzésről készül képgalériánkat az egyesület Facebook oldalán lehet megtekinteni.

Ifjúsági tabella a 10. forduló után:

A következő hétvégén a felnőtt csapatunk VASÁRNAP 17:00-tól hazai pályán fogadja a Sarkad csapatát, míg az ifjúsági labdarúgóink érettségi szünetre vonulnak és nem lépnek pályára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük