Két tartalékos csapat, egy döntetlen

Felnőtt együttesünk és szabolcsi ellenfele is viharverten érkezett a hajdúszoboszlói felkészülési találkozóra, de ettől függetlenül izgalmas és jó iramú találkozót játszottak a csapatok.

Az utolsó két hetére fordult az alapozási időszak, amelyben már a finomhangoláson lesz a hangsúly és reméljük, a napokban több játékosunkat lábáról ledöntő betegségek a továbbiakban elkerülik a csapatunkat és az eddigiekhez hasonlóan jó létszámban és az eltervezettek szerint tudjuk lezárni ezt az időszakot.

Az utolsó előtti felkészülési találkozóra egészen Hajdúszoboszlóig utazott csapatunk és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Balkányi SE-vel mérkőztünk meg.
Sajnos egyik együttes sem tudott a teljes keretével kiállni a mérkőzésen, ugyanis csapatunkból is többen hiányoztak betegség vagy munkahelyi elfoglaltság miatt. Ettől függetlenül ez az összecsapás is jól szolgálta a tavaszi idényre történő felkészülésünket és egy igazságos döntetlent értünk el, a remek képességű balkányiak ellen.

Újra jó iramú felkészülési mérkőzést sikerült játszanunk.

2022. február 05. 11:00
Balkányi SE – Okány KSK 1-1
 Gólszerzőnk: öngól
Helyszín: Bocskai stadion (Hajdúszoboszló) – műfű

A következő héten újabb három edzés és ismételten egy hajdúszoboszlói kiruccanás vár csapatunkra, ugyanis a Kabai Meteorit csapatával is a HSE pályáján mérkőzünk meg szombaton.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük