Kissé méltatlanul zárjuk az idényt

A Tótkomlósi TC nem utazik el az utolsó bajnoki találkozóra, így tétmérkőzés nélkül vehetjük át az aranyérmeket. Kicsit módosul is a programunk, mutatjuk mennyire.

Már néhány nappal korábban is felröppent annak a lehetősége, hogy a zárófordulóbéli ellenfelünk nem utazik el az utolsó bajnoki találkozóra, ugyanis a június 12-re kiírt mérkőzésüket a Tótkomlósi TC csapata ellen vívtuk volna. A vendégek végső, hétfő esti tájékoztatása szerint a szezon záró találkozójára csapatuk létszámproblémák miatt nem tud kiállni.

„Mindent megpróbáltunk, de öt sérült játékosunk van, a vezetőedzőnk gyermeke ballag, és további három fiatal játékosunk is ballagáson lesz. Ezen kívül további két személy munkahelyi elfoglaltság miatt lesz távol. Sajnos képtelenek vagyunk legalább 11-en megjelenni. Ha pénteken vagy vasárnap lett volna a mérkőzés akkor tudtunk volna játszani, de sajnos szombaton nem.” – tájékoztatta csapatunk képviselőit László Dávid a Tótkomlósi TC elnöke.

Sajnos a vendégek kérésének – miszerint változzon meg a találkozó eredetileg kiírt időpontja – nem tudtunk eleget tenni, aminek a miértjéről Varju Richárd alelnököt kérdeztük:

„Mivel csapatunk gyakorlatilag végig vezette tavasszal a bajnokságot, már hetekkel korábban elkezdtük a szervezését egy lehetséges bajnokavatónak. Az idő előrehaladtával egy komplett rendezvényt szerveztünk a bajnokcsapatunk tiszteletére és mindent az utolsó bajnoki mérkőzés időpontjához igazítottunk, így sajnos a vezetőség és a csapatunk sem tudott eleget tenni a vendégek azon kérésének, hogy módosítsuk a találkozó eredetileg kiírt időpontját. Nálunk a rendezvény közel 100 főt érint, zenésszel, rendezvény sátor állítással, meghívott vendégekkel, vacsorával. Egyszerűen képtelenség volt az időpontmódosítás. Rendkívül sajnáljuk a kialakult helyzetet.” – mondta el az egyesület alelnöke.

Adódik a kérdés, hogy akkor mégis, hogyan alakul csapatunk szombati programja, ha nem lesz bajnoki mérkőzés. Egyesületünk vezetősége amint megkapta a Tótkomlós végső döntését, azonnal megpróbált egy gálamérkőzést leszervezni az elmaradó bajnoki találkozó helyére, de az idő rövidsége és a még futó bajnokságok miatt a szóba jöhető klubok egyike sem tudta végül vállalni a szombati fellépést.
Ennek tudatában az éremosztás után a felnőtt csapat és az ifjúsági csapat néhány játékosa – amennyiben továbbra sem találunk ellenfelet – egy egymás közötti játékkal zárja a felnőttek idényét, a jól megérdemelt vacsora és a hajnalig tartó mulatozás előtt.

ÉREMOSZTÓ ÜNNEPSÉG ÉS SZEZONZÁRÓ
PROGRAM
(tervezet)

15:30 – 16:00 Játékosaink érkezése
16:00 – 16:30 Köszöntők és éremosztás
17:00 – 18:00 Játékosaink egymás közötti „sör”mérkőzése*
18:00 – 18:30 Tizenegyesrúgó verseny
(Nevezési díj: 500 Ft, Pénzdíj: a nevezési díjtól függően!)
18:30 – 00:00 Vacsora és buli hajnalig a Sztojka fiúkkal

Szurkolóink és érdeklődők számára a rendezvény ideje alatt 1000 Ft/adag egységáron vacsorajegy vásárolható, amivel az egyesületünket támogatják.

Az egész rendezvény védettségi igazolvány nélkül is látogatható!!!

/*Természetesen egyesületünk az utolsó percig sem adja fel annak a lehetőségét, hogy egy „rendes” gála mérkőzéssel zárhassuk a bajnoki idényt, ezért bízunk benne, hogy szombatig sikerül ellenfelet találnunk./

One Comment on “Kissé méltatlanul zárjuk az idényt”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük