Összeállt a felnőtt felkészülés menetrendje

Kiemelt kép: Ideális esetben a jól felszerelt okányi Tornacsarnok is a labdarúgóink rendelkezésére szokott állni, sajnos most ez is bizonytalan.

Megvan az első találkozó időpontja, a felkészülési mérkőzések dátumai és az edzések menetrendje is, de sajnos egyelőre csak feltételes módban tudunk mindenről beszélni és rögtön leszögezhetjük, hogy mindez csak akkor érvényes ha a vírushelyzet kedvező(bb) lesz 2021 első heteiben.

A tervek szerint felnőtt csapatunk január 12-én találkozik először és kezdi meg a hat hetesre prognosztizált felkészülését, amit több edzőmérkőzés is színesít majd.
Azt, hogy hol és milyen körülmények között tudunk a bajnoki rajtra megfelelően felkészülni, sajnos megint csak a januári vírushelyzet fogja megszabni, ugyanis attól függ a tornacsarnokunk elérhetősége is, ami télen ideális helyszín szokott csapatunk számára biztosítani.

A konkrétumokról vezetőedzőnket Démusz Zsoltot is megkérdeztük.

Mit lehet tudni a felkészülésről, mikor vágtok bele a munkába?
A tervek szerint január 12-én kezdenénk a felkészülést heti 2 edzéssel, illetve a második héttől heti egy edzőmérkőzéssel. Az időjárás fogja megmondani, hogy mennyi munkát tudunk elvégezni szabadtéren, illetve hány edzést kell teremben lebonyolítani. A hat hetesre tervezett időszak első felében az erőnlét megszerzésén lesz a főbb hangsúly, ekkor valószínűleg több futás várhat a srácokra, mint a második periódusban, amikor már a finomhangolás és inkább a taktika lesz a fókuszban.

Reméljük 2021 tavaszán játékra ideális lesz a pályánk, nem úgy mint 2018-ban volt.

Természetesen csapatunk már lekötött néhány edzőmérkőzést is, de egyelőre minden ellenfelünkkel csak feltételes módban állapodtunk meg, mert a járványhelyzet bármikor közbe szólhat.

Tervezett felkészülési mérkőzések:

2020. január 30. /szombat/
Szeghalmi FC – Okány KSK (pontos kezdési időpont és helyszín később)

2020. február 06. /szombat/
Sarkadi KLE – Okány KSK (pontos kezdési időpont és helyszín később)

2020. február 13. /szombat/
Méhkeréki SE – Okány KSK (pontos kezdési időpont és helyszín később)

Bajnoki rajt: 2020. február 20.
Kvalifikációs bajnokság 14. forduló
Csanádapácai EFC – Okány KSK

Méhkeréki SE – Okány KSK (pontos kezdési időpont és helyszín később)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük