Ötödikként végzett az ifjúsági csapat

Véget ért az U-19 Területi bajnoksága is, ahol az utánpótlás együttesünk az ötödik pozícióban végzett

U-19 Területi bajnokság “B” csoport
18. forduló /2021.06.20./
Békéscsabai MÁV SE U19 – Okány KSK U19

Lejátszotta Békéscsabán az utolsó bajnoki mérkőzését az ifjúsági csapatunk is. Ugyan már a találkozó előtt tudható volt, hogy csapatunk sem előrébb, sem pedig hátrébb nem végezhet az ötödik helynél, a fiataljaink nagyon is komolyan vették a találkozót. A mérkőzés elején Bodó góljával már 7. percben vezetést szereztünk, de a 31. percben a hazaiak ki tudtak egyenlíteni és az első játékrészben már nem is változott az eredmény.
A második félidőre azonban alaposan feltüzelve futottak ki játékosink, ugyanis az 53. percben Vantara, majd az 55. percben Baksai és a 60. percben Tóth N. is betalált és ezzel rögtön 1-4-re módosult az állás. A komolyabb előny birtokában játékosaink talán kicsit visszavettek az iramból, aminek meg is lett a böjtje, ugyanis a hazaiak a 75. percben egy góllal közelebb férkőztek hozzánk.
A 80. minutumban azonban Szabó végleg megnyugtatta a csapatot, ugyanis az ötödik gólunkkal biztossá vált, hogy a mai napon nem születhet más eredmény, mint vendég győzelem.

VÉGEREDMÉNY: 2-5

 Összeállítás:
Kezdő: Rózsa– Balogh, Huszár, Bodó, Sági– Tóth T., Illés, Tóth N., Baksai– Vantara, Szabó.
A cserepadon: Hadobás, Sánta, Torzsa
 Gólszerzőink: Bodó, Vantara, Baksai, Tóth N.. Szabó

Ifjúsági bajnokság végeredménye:

Ifjúsági csapatunk összességénben remek tavaszt produkált és gyakorlatilag – a Kunágotán kívül -csupán csak az érmes csapatok tudták két vállra fektetni fiainkat. Egy kis szerencsével és helyenként nagyobb koncentrációval akár szebb eredmény is kisülhetett volna ebből az idényből, de így is nagyon büszkék vagyunk az ifjúsági csapatunk minden tagjára!

Érdekesség: Az ifi csapatunk hazai pályán csupán az 1. és 2. helyezett Elek, illetve Doboz csapata ellen szenvedett vereséget, mindenki mást le tudott győzni!

Az utánpótlásból kiöregedő játékosainknak – amennyiben nem maradnak egyesületünk kötelékében – további sok sikert kívánunk a civil életben és reméljük örökre a szurkolóink maradnak!

Szép volt fiúk, Hajrá Okány!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.