Pontszerzés az ifi területi bajnokság rajtján

Utánpótlás csapatunk Medgyesegyházán indította a Területi bajnokságot, ahol nagyon kicsi hiányzott a győzelemhez, de így is értékes pontot szereztek fiataljaink.

A Kvalifikációs utánpótlás bajnokság végeztével kezdetét vette a ifjúságiak Területi elvű pontvadászata. Csapatunk az első fordulóban Medgyesegyházára látogatott, ahol nüanszokon múlott, hogy nem győzelemmel végeztek.

A kimondottan küzdelmes találkozón az első játékrészben nem esett gól, a második félidőben azonban a házigazdák hamar megszerezték a vezetést, azonban csapatunk fokozatosan vette át az irányítást és a remek formában játszó Szabó Barnabás a 68. percben egalizálta az állást, amikor bő 25 méterről átemelte a hazai kapust, majd néhány perccel később újra Szabó B. került helyzetbe, de a vendéglátóink kapuvédője szabálytalankodott vele a tizenhatoson belül. Büntető következett. A labda mögé a csapatkapitány Bodó Imre állt, de a gyenge tizenegyest lábbal védte a medgyesi portás.

Az utolsó tíz percbe lépve ismét Szabó Barnabás került helyzetbe és fordította a mérkőzést a javunkra második találatával, sajnos azonban a vezetésünk nem tartott ki a lefújásig, ugyanis a 89. percben döntetlenre mentette a Medgyesegyháza a mérkőzést.

A találkozó jegyzőkönyve:

Folytatás november 8-án az Atletico Békéscsaba ellen hazai pályán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük