Régi, jó ismerős a fedélzeten

Elkezdődött a téli átigazolási időszak és az öltözőnkben – ahogy egy-egy holtszezonban szokás – természetesen új arcok is feltűntek.

Egyesületünk a télen, a játékoskeret egyben tartása mellett tette le a voksát, azonban felnőtt csapatunk fejlesztésére minőségi és mennyiségi szempontból is szükség volt, így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a tavaszi idénytől a csapatunk segítségére lehetnek.

Az első téli érkezőnk:

Susánszki Máté

Az újonnan érkező 25 éves támadószellemű Susánszki Máté a hűséges szurkolóink többségének ismerős lehet, hiszen a jobb lábas szélső 2014 őszén három mérkőzés erejéig már pályára lépett csapatunkban.
A még mindig fiatal, agilis játékos rövid okányi kalandja hét éve külföldre költözés miatt szakadt meg, majd hazatérését követően Lőkösházán játszott, ahol Megyei II. osztályú bajnok is lett, illetve később a megyei első osztályú Várfürdő-Gyulai TFC csapatában fordult meg. Jelenleg szabadon igazolható játékosként csatlakozik keretünkhöz, ugyanis legutóbb 2018 nyarán lépett pályára szervezett keretek között.

Mátéról rövid okányi kalandja alatt is kiderült, hogy inkább a középpálya vagy a támadósor szélein nyújthat jó teljesítményt és kimondottan veszélyes lehet az ellenfelek kapujára is, de elmondása szerint akkor sem jön zavarba ha edzője szélsővédőként számít rá alkalmanként.

Érdekesség új játékosunkról, hogy a 2015/2016-os idényben Lőkösházán egy csapatban játszott jelenlegi kapusunkkal Kurta Lajossal, középpályásunkkal Kopács Zsolttal és további egykori játékosainkkal: Ancsin Balázzsal, Oláh Thomassal és Puporka Elemérrel, akikkel együtt nyerte meg a Megyei másodosztályt abban az idényben.

A Gyulai Termál FC mezében (kékben) 2018-ban.

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Susánszki Máté felnőtt pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
Megyei I. osztály272
Megyei II. osztály6520

Természetesen megszólaltattuk új játékosunkat is, akinél arról érdeklődtünk, milyen érzésekkel csatlakozik újra az Okány KSK együtteséhez és milyen elvárásokat támaszt önmaga és a csapat felé a tavaszi idényben:

A csapattal kapcsolatban nincsenek különösebb elvárásaim, de természetesen szeretnék sikereket elérni Okányban és nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ennyire pozitívan fogadott újra a vezetőség és a játékostársak is egyaránt. Ismét nagyon jó közösségbe csöppentem, habár a hét évvel ezelőtti keretből csupán egy-két játékos maradt hírmondónak csupán. Sok a pozitív energia az öltözőben, az edzéseken is és remélem ezt majd a bajnoki mérkőzésekre is át tudjuk vinni. Én szeretném visszanyerni mielőbb az erőnlétem, egyenlőre ez az elsődleges célom. Ez elengedhetetlen, hogy a régi formámat tudjam hozni, mert szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak és már nagyon várom, hogy a tavaszi szezonban újra pályára léphessek Okányi színekben.

Susánszki Máté
Köszöntjük új játékosunkat csapatunkban és sok sikert kívánunk okányi színekben!

Csapatunk első téli távozójáról itt olvashatsz!

5 Comments on “Régi, jó ismerős a fedélzeten”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük