Sziporkázó játékkal győzött az ifi

A területi bajnokság második fordulójában a Csabai AK (Atletico Békéscsaba) együttesét látta vendégül ifjúsági csaptunk és az előzetes várakozásoknak megfelelően fiataljaink érvényesítették a papírformát.

A fiatalok kvalifikációs bajnokságából kiindulva a területi ellenfelek közül az egyik legkönnyebb érkezett hozzánk, ugyanis a Csabai AK 9 mérkőzéséből mind a kilencet elvesztette eddig az ősszel. Ennek ellenére az ifjúsági csapatunk megfelelő mentalitással készült erre a találkozóra is. Az első 20 percben csak kóstolgatták egymást a csapatok, de már ekkor is érződött, hogy melyik alakulat felé billenhet a mérleg a későbbiekben, hiszen több formás támadást is vezettünk. A 21. percben megtört a gólcsend, ugyanis a mérkőzés végére négy találatig jutó Szabó Barnabás kezdte meg gólgyártást, akihez Vantara három, Tóth, Huszár, Lakatos és Bodó pedig 1-1 góllal csatlakozott így kialakítva a 11-2-es végeredményt.

Összességében ifjúsági csapatunk remekül játszva, megérdemelten tartotta itthon a három pontot a szerényebb képességű ellenfelével szemben. Vélhetően a bajnokság neheze még csak ezután következik.

A találkozó jegyzőkönyve:

Folytatás november 22-én az Sarkadon idegenben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük