Támadó érkezik a Mezősastól

Elkezdődött a téli átigazolási időszak és az öltözőnkben – ahogy egy-egy holtszezonban szokás – természetesen új arcok is feltűntek.

Egyesületünk a télen, a játékoskeret egyben tartása mellett tette le a voksát, azonban felnőtt csapatunk fejlesztésére minőségi és mennyiségi szempontból is szükség volt, így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a tavaszi idénytől a csapatunk segítségére lehetnek.

A harmadik téli érkezőnk:

Tóth Imre

A 28 éves jobb lábas szélső, támadó játékos a Mezősas SE-től érkezik hozzánk.
Imi a Gyulai Termál FC-ben kezdett futballozni, majd felnőtt pályafutását a Hajdú-Bihar megyei Zsáka SE-ben folytatta rövid megyei első osztályú Füzesgyarmati megszakítással, ami után 2015-ben a szintén Hajdú-Bihar megyei Csökmőhöz igazolt, ahol megyei harmadosztályú bajnoki címet szerzett. Ezt követően 2017-től a Mezősas SE-t képviselte három és fél szezonon át.

Imréről megtudtuk, hogy a pályán leginkább a középpálya jobb oldalán vagy a csatársorban érzi a legjobban magát, itt tudja kamatoztatni a futógyorsaságát.

Új játékosunk jelenleg csípősérüléssel bajlódik, ezért türelmesnek kell lennie önmagával szemben is, illetve csapatunk a támadószekcióban minőségben és mennyiségben is kimondottan jól áll a 2021-es tavaszi idényre nézve, így nem lesz könnyű dolga ha játéklehetőséghez akar jutni.

Tóth Imre (álló sor, balról az ötödik) a Csökmői Se bajnokcsapatának tagjaként

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Tóth Imre felnőtt pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
Megyei I. osztály30
Megyei II. osztály100
Megyei III. osztály13330

Természetesen Imivel is beszélgettünk és tőle is azt kérdeztük, milyen érzésekkel csatlakozik most az Okány KSK együtteséhez, mit vár önmagától és a csapattól a tavaszi idényben:

Örömmel igazoltam Okányba, ugyanis tavaly ősszel edzéslehetőséget kértem és kaptam az egyesülettől. Nagyon motiválóak voltak a foglalkozások, az edző személye és az immár új csapattársaim is. Mivel az eddigi keret és az új igazolások is remek képességű labdarúgókból áll, tudom, hogy nem lesz egyszerű játéklehetőséghez jutnom. Azonban amikor megkapom a lehetőséget szeretnék majd élni vele, de mindenek előtt fel kell épülnöm a sérülésemből.
Tavaly ősszel, amikor láttam a csapatot játszani, szinte sosem játszottak a fiúk alárendelt szerepet senki ellen. Ezért is úgy gondolom, reális cél lehet az éremszerzés a Megye 2/A osztályban.

Tóth Imre

Csapatunk első téli érkezőjéről itt olvashat!

A második érkezőről, – aki egy visszatérő – pedig itt található a cikkünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.