Távozik a “reaktivált rutin”

Télen reaktivált játékosunk, bajnoki címmel a zsebben hazatér nevelőegyesületébe, ahol valószínűleg majd befejezi az aktív pályafutását.

Kardos Imre először 2019-ben húzta magára csapatunk mezét, majd egy fél idényt követően felhagyott a nagypályás labdarúgással, de ígéretéhez híven amint érezte, hogy hiányzik neki a futball, visszatért csapatunkba. A 37. életévében járó játékosunk számára sajnos nagyon balszerencsésen indult a visszatérés, ugyanis már a felkészülés alatt februárban megsérült, amiből csupán májusra tudott teljes értékűen felépülni. A szezon végére már a kezdőcsapatba is beverekedte magát, azonban a bajnoki cím megnyerése után úgy döntött, hogy nem tart velünk a megyei első osztályban, hanem hazatér a Békési FC kötelékébe amely egyben Imi nevelőegyesülete is. Kívánjuk, hogy még jó néhány évig szórakoztassa góljaival a békési közönséget.

Támadónkra az Okány KSK színeiben 20 mérkőzésen számíthattunk amelyeken 8 találat fűződik a nevéhez. Ez úton is köszönjük a csapatért tett fáradozásait.

További karrierjéhez sok sikert kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.