Távozik a sikeredző – HIVATALOS!

Sokak meglepetésére távozik felnőtt csapatunk vezetőedzője Démusz Zsolt, aki 2020 júliusától töltötte be a pozíciót egyesületünknél.

Az UEFA B licensszel rendelkező kiváló szakember 2020 nyarán érkezett Okányba egy rövid gondolkodási időt követően. A korábban sarkadi és a gyulai felnőtt csapat mellett is megforduló trénert egy két éves teljes leállást követően sikerült újra tűzbe hoznunk és csapatunkhoz csábítanunk.

Az már az közös munka elején kiderült, hogy egy precíz, felkészült és elhivatott szakembert sikerült magunkhoz édesgetni és ugyan a kezdeti nehézségek nem maradtak el a csapatépítés korai szakaszában, de a siker megérkezett 2021 nyarán.

Az Okány KSK a 2021-es évben a Megyei II/A osztály bajnoka lett Démusz Zsolt vezetőedző irányításával, amivel egyesületünk történelmének részévé vált ezért különösképpen óriási hálával tartozunk búcsúzó szakvezetőnknek.

A mester 2020 júliusa és 2021 decembere között 45 bajnoki és 3 megyei kupa találkozón ült az Okány KSK kispadján amelyeken 25 bajnoki győzelem, 10 döntetlen és 10 vereség mellett két megyei kupa mérkőzésen győzött egyen pedig kikapott csapatunkkal.

Távozó vezetőedzőnk győzelmi mutatója 56%-os, míg a szerzett pontok tekintetében 63%-ot produkált az itt töltött másfél idénye alatt.

Démusz Zsoltnak, aki saját elhatározásból távozik csapatunk éléről, hatalmas köszönettel tartozunk mindazért, amit az okányi labdarúgócsapatért tett és további pályafutásához, illetve civil életéhez sok sikert kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük