Túl a felkészülés első hetén

Két edzés és egy felkészülési mérkőzés volt a felnőttek programjában az első héten, amiken sikeresen túl is estek játékosaink. Mutatjuk, hogyan telt az első hét.

A nyári felkészülési időszak mindig tartogat nehézséget edzőink számára, ugyanis játékosaink ilyenkor legfőképpen a feltöltődésre és a pihenésre fordítják az idejük nagy részét. Ettől függetlenül a munka elkezdődött, de a már említett okokból még foghíjas kerettel láttak munkához a felnőttek.

Az első tréningen a bő keretünkből 17-es jelentkeztek munkára, ami igen szép részvételi arányt takar. A heti második edzésen ugyan már csak 15 játékos volt jelen, de minden távollévőnk igazoltan hiányzott.

Sajnos a felnőtt csapat keretéből többen is sérüléssel vagy betegséggel küzdenek. Név szerint Boros Ádám derékproblémákkal, azon belül is vélhetően gerincsérvvel küszködik, míg Kovács István csak óvatosan és fokozatosan terhelheti műtött bokáját. Tövisháti Máté mandulaműtét után lábadozik, de remélhetőleg egy-két héten belül edzésre jelentkezik és a bajnoki rajtra már 100%-os állapotba kerülhet.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
JAMINA SE – OKÁNY KSK

Felnőtt együttesünk az első hetünk zárásaként az előző idényben a megyei első osztály 6. helyén végző Jamina SE vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A találkozón mindkét csapat erősen tartalékos összeállításban lépett pályára, ugyanis a hazaiaknál mindössze 15 játékos állt rendelkezésre, azonban Démusz mester még ennél is szűkebb keretből meríthetett a maga 13 játékosával.

A párás meleg, a rutinosabb ellenfél és a szűkös keretünk ellenére igen intenzíven kezdte csapatunk a mérkőzést. Már a tizedik percre többgólos előnyre tehettünk volna szert, ha támadóink pontosabbak vagy kicsit jobban koncentrálnak.
Nem is váratott sokáig az első gólunk, ugyanis a debütáló Vincze Dániel a 14. percben már a hálóba bólintotta Kopács remek szabadrúgás-beadását. Ezt követően gyakorlatilag a gólra gólt szisztéma érvényesült, mert amint újabb és újabb találatokat szereztünk, a hazaiak perceken belül egyenlíteni tudtak. A végén azonban Kovács 88. perces góljára már nem volt idő a válaszra, így 4-5-re győztünk az első edzőmérkőzésünkön.

VÉGEREDMÉNY: 4-5

 Összeállítás:
Kezdő: Kurta, Vincze D., Mező, Bogár, Vincze Z., Kopács, Szabó, Kovács, Bondár, Sztojka, Rácz
Pályára lépett még: Kincses, Vantara
 Gólszerzőink: Vincze D., Sztojka, Kopács, Bogár, Kovács

A találkozó VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓJA:

A soron következő héten játékosink újra két hétközi edzéssel és egy hétvégi edzőmérkőzéssel folytatják a felkészülési időszakot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük