VÁLTOZÁS: A felkészülési programban

A világjárvány miatt sajnos kénytelenek voltunk új edzőpartner után nézni.

Egyesületünk igyekezett a pandémia okozta lelassult élethelyzetekben is előre dolgozni és már a felkészülés rajtja előtt nyélbe ütni a megfelelő átigazolásokat és lekötni a szükséges felkészülési mérkőzéseket, hogy az új szakvezető és a játékosok is zavartalanul készülhessenek az őszi szezonra.
Azonban az élet közbeszólt és július 12-én beutazási korlátozásokat jelentett be a koronavírus-járvánnyal összefüggésben a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Együttesünket ez annyiban érintette, hogy a harmadik edzőpartnerünk a tervek szerint a CSM Olimpia Salonta csapata lett volna, de a romániai Bihar megyei IV. osztályú gárda külföldi csapatként nem tud beutazni a mérkőzésre.

A helyzettel kapcsolatban megkerestük egykori játékosunkat, a Nagyszalonta csapatának elnökét Fojka Mihályt, aki a következőket mondta el: “Sajnos nem lehet tudni mi lesz nálunk. Itt Romániában még edzéseket sem tarthatunk, mert nem engedi meg a törvény. Jelenleg nem tudok mit mondani, de talán jobb, ha más partner után néztek és esetleg egy későbbi időpontban találunk rá módot, hogy lejátszuk a mérkőzést!”

Mindezek után egyesületünk új ellefelek után nézett, de az augusztus 8-ai időpont számos csapatnál már vagy foglalt, mert felkészülési mérkőzést kötöttek le, vagy pedig Magyar Kupa kötelezettség miatt nem tudnak már ekkor játszani.
Így jutottunk el a frissen verbuvált Körösladány MSK II. számú csapatához, ahol még egyelőre alakulóban van a játékoskeret, így azt sem tudhatjuk, hogy milyen játékerőt képviselő ellenféllel találjuk szembe magunkat a bajnoki főpróbán.
Mindenesetre valószínűleg masszív csapattal találkozunk majd, ugyanis ellenfelünket a kiváló körösladányi szakember Keresztesi János készíti fel.

Csapatunk felkészülési mérkőzései:

2020. július 25. /szombat/ 17:30
OKÁNY KSK – KÖRÖSTARCSA KSK

2020. augusztus 1. /szombat/ 17:30
OKÁNY KSK – MÉHKERÉKI SE

2020. augusztus 8. /szombat/ 17:30
OKÁNY KSK – KÖRÖSLADÁNY MSK II.

A fekészülési mérkőzések plakátja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük