VÁLTOZIK a hétvégi ellenfelünk

A Dobozi SE létszámproblémák miatt nem tudja vállalni az augusztus 7-re tervezett felkészülési mérkőzést, ezért egyesületünk új ellenfél után nézett és meg is van kivel játszunk a hétvégén.

Több játékosának személyes elfoglaltsága miatt a Dobozi SE kénytelen volt visszamondani a számunkra bajnoki főpróbát jelentő utolsó felkészülési mérkőzésünkön való részvételt, ezért csapatunknak rendkívül gyorsan új ellenfél után kellett néznie.

Szerencsére a megyei harmadosztályban vitézkedő Kamuti SK vállalta a beugró szerepét, ezért az augusztus 7-re tervezett felkészülési mérkőzésünk az előre kiírt időpontban le lesz játszva.
Előre is köszönjük a Kamuti SK-nak, hogy a rendkívül közeli időpont ellenére be tudták vállalni a találkozót.

A fekete-fehér kamuti alakulat kiváló felkészülési partner lehet csapatunk számára.

Röviden a hétvégi ellenfelünkről:

A Kamuti SK az elmúlt években rendre a megyei harmadosztályban (Megye III.), vagy a megyei harmadik vonalban (Megye II/B) versenyzett, azonban a klub története során több, mint 10 évig megfordult az elsőosztályban is. Igaz a sikertörténet a kilencvenes évekre tehető és 2006-tól stabilan a Megye III tagja, de az elmúlt években is jól szerepeltek a kamutiak hiszen mindig a közvetlen élmezőny mögött zártak.
Információink szerint a jelenlegi alakulat is szívós, jól küzdő csapat hírét kelti. Egészen friss információ a soron következő ellenfelünkről, hogy az ugyancsak megye egyben induló Sarkadi KLE csapatát az elmúlt hétvégén 9-1 arányban győzték le hazai pályán. Ezért is lehet megfelelő felkészülési partner csapatunk számára.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Időpont: 2021. augusztus7. 17:30
OKÁNY KSK – KAMUTI SK
Helyszín: Okány Sporttelep

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük