Visszatérő támadó a hatodik érkezőnk

Elkezdődött a téli átigazolási időszak és az öltözőnkben – ahogy egy-egy holtszezonban szokás – természetesen új arcok is feltűntek.

Egyesületünk a télen, a játékoskeret egyben tartása mellett tette le a voksát, azonban felnőtt csapatunk fejlesztésére minőségi és mennyiségi szempontból is szükség volt, így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a tavaszi idénytől a csapatunk segítségére lehetnek.

A hatodik téli érkezőnk:

Rácz György

Újabb ismerős arcot köszönhetünk csapatunkban, ugyanis visszatért hozzánk a 2018-ban egyszer már Okányba igazoló Rácz György, akit sokan becenevén csak “Durci”-ként ismernek szurkolóink közül is.
A jelenleg 23 éves Gyuri 2018-ban a Dobozi SE-től egy fél évre érkezett hozzánk majd családi okok miatt visszatért nevelőegyesületébe és újra onnan érkezik ismét Okányba.

A jobb lábas, utánpótlás szinten extragólerős támadó csatárként és szélső középpályásként is bevethető. Az egykoron a Békéscsapai Előre utánpótlásában pallérozódó játékosunktól eredményes játékot várunk az előttünk álló tavaszi idényben is.

Új játékosunk fiatal kora ellenére már megyei másodosztályú bajnoknak és ezüstérmesnek is mondhatja magát a Dobozi SE színeiben.

Rácz Gyuri nem először húz Okány szerelést

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Rácz György felnőtt pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
Megyei Kvalifikációs bajnokság102
Megyei II. osztály8315
Megyei III. osztály126

Természetesen Gyurival is beszélgettünk és tőle is azt kérdeztük, milyen érzésekkel csatlakozik most az Okány KSK együtteséhez, mit vár önmagától és a csapattól a tavaszi idényben:

Boldogan tértem vissza Okányba, ugyanis amikor két és fél éve ide igazoltam akkor is szeretettel fogadtak és nagyon szimpatikus volt a környezet, a vezetőség és az egész csapat.  Egy fél év után ugyan haza kellett térnem Dobozra családi okok miatt, de már akkor tudtam, hogy nem utoljára játszottam Okány színeiben. Jelenleg úgy gondolom, hogy még az akkorinál is egy erősebb csapatba tértem vissza és szeretnék nagy sikereket itt elérni. Véleményem szerint versenyben lehetünk az első két hely valamelyikéért, amihez én is szeretnék hozzájárulni minél jobb teljesítménnyel.

Rácz György

Csapatunk első téli érkezőjéről itt olvashat!

A második érkezőről, – aki egy visszatérő – pedig itt található a cikkünk!

Csapatunk harmadik téli érkezőjéről itt olvashat!

Csapatunk negyedik téli érkezőjéről itt olvashat!

Csapatunk ötödik téli érkezőjéről itt olvashat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.