A második nyári érkező – Boros Ádám

Ahogyan arról már korábban írtunk, elkezdődött az átigazolási időszak és ez csapatunkra is hatással van és minimális mozgás várható a keretünkben.

Az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a következő idénytől minden bizonnyal a csapatunk segítségére lehetnek.

A második nyári érkezőnk:

Boros Ádám

A 30 éves védő a Körösladány MSK csapatától érkezik hozzánk.
Ádám kvalitásairól mindent elárul, hogy az ősztől NB3-ban futballozó Ladányi alakulat szerette volna megtartani, de új játékosunk a megnövekedett utazási időket és a mindennapos edzéseket már nem tudta a munkájával összeegyeztetni ezért váltott.
A remek fizikumú védő az elmúlt 12 évben amióta felnőtt szinten futballozik, számos együttesben megfordult és 64 NB3-as mérkőzésen is játszhatott. A Mezőhegyes – mint nevelőegyesülete – mellett játszott még a Battonyai TK (NB3), Hódmezővásárhelyi FC (NB3), Tisza Volán SC Szeged (NB3) Csanádpalota SC, Mezőkovácsháza TE, Méhkeréki SE, Szeghalmi FC, Körösladány MSK

Ádámról érdemes tudni, hogy pályafutása során több védekező poszton is játszott már. A védelem jobb oldalán, középen vagy éppen előtte védekező középpályás poszton is „használták” edzői. Elmondása szerint nincs kimondott kedvenc posztja, ott szeretné a legjobbját nyújtani ahol edzője számít rá.

Új játékosunk az 2014-től rendszeresen stabil tagja Békés Megye válogatottjának, hiszen szinte évről évre kiugró teljesítményt nyújtott csapataival. Mezőhegyessel Békés Megyei Kupa győztes, míg Méhkeréken Megyei I. osztályú bajnok és Békés Megyei Kupa győztes is lett az elmúlt években.

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Boros Ádám pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
NB3645
Megyei I. osztály24741

Ádámnál is érdeklődtünk, hogy az eddigi nagyon sikeres pályafutása alatt ki vagy kik voltak azok, akikkel nagyon szeretett együtt dolgozni a labdarúgásban, illetve milyen érzésekkel csatlakozik most az Okány KSK együtteséhez:

Örülök, hogy Okányba igazolok! Mindig a maximumot szeretném nyújtani, illetve a csapatot legalább az első háromban szeretném látni a szezon végén!
Számos jó játékossal játszottam együtt és nagyon sok jó játékos ellen is játszottam már! Az edzőim közül úgy érzem, hogy a legtöbbet Fodor Sándortól tanultam.

Csapatunk első nyári érkezőjéről itt olvashat!

2 Comments on “A második nyári érkező – Boros Ádám”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük