Kialakult a teljes felkészülési program

Július 13-án kezdődik a felkészülés Megyei I. osztályú szereplésre készülő felnőtt együttesünk számára. A feljutás után is Démusz Zsolt vezetésével, heti két tréninggel és szombatonként egy-egy tesztmérkőzéssel hangolódunk a magasabb szintre. Mutatjuk a programot.

Felnőtt együttesünk július 13-án lát munkához Démusz Zsolt vezetésével és a heti két alapozó edzést szombatonként egy-egy felkészülési mérkőzés teszi változatosabbá. Játékosaink vélhetően az első foglalkozásokon kevesebbet találkoznak majd a labdával, és főként az erőre „gyúrnak”, ami a megfelelő fizikum eléréshez elengedhetetlen lesz, de az augusztusi bajnoki rajt közeledtével már egyre inkább a labdás, taktikai elemeken lesz a hangsúly.

Ami a felkészülési találkozókat illeti, csapatunk elsőként egy délelőtti találkozó keretében megmérkőzik a tavalyi idényben a megyei I. osztály 6. helyén végző Jamina SE csapatával, majd a megye három 5. helyezett Sarkadkeresztúri SE következik. A harmadik mérkőzésünkön fogadjuk a határon túli barátainkat, a CSM Olimpia Salonta csapatát hazai pályán. A bajnoki főpróbát az okányi falunapon tartjuk, remélhetőleg nagyszámú nézőközönség előtt a Megye II/A csoport 9. helyén záró Dobozi SE ellen.

A felkészülési program letölthető a kép alatti „Letöltés” gombra kattintva.

A hazai felkészülési találkozóinkra a belépés INGYENES és nem szükséges védettségi igazolvány!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük