Tapasztalt centert igazoltunk

Elkezdődött a nyári átigazolási időszak és az öltözőnkben – ahogy egy-egy holtszezonban szokás – természetesen új arcok is feltűntek.

Egyesületünk már a tavaszi idény korai szakaszában megkezdte a tapogatózó egyeztetéseket az aktuális keret tagjaival, hogy abban az esetben, ha sikerül kiharcolni a magasabb osztályú indulás jogát kire számíthat vagy éppen nem számíthat a továbbiakban vezetőedzőnk. Szerencsére a játékosaink többsége nyitott volt a közös folytatásra, így a nyári átigazolási időszakra is nyugodtabban készülhettünk.

Ettől függetlenül természetesen a komolyabb kihívás, a magasabb szint és a törvényszerű keretfrissítés miatt szükséges új játékosok igazolása. Így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a klub történelmének első megyei első osztályú szezonjában a csapatunk segítségére lehetnek.

A harmadik nyári érkezőnk:

Bondár Attila

Vérbeli támadóval erősítjük tovább keretünket, aki szintén megfordult már karrierje során az NB3-as bajnokságban is. Bondár Attila jelenleg a Gyulai Termál FC-től érkezik csapatunkba, de tartalmas pályafutása alatt megfordult a Szeghalmi FC-ben is és természetesen nevelőegyesületében a Méhkeréki SE-ben töltötte el a legtöbb idényt, ahol 4-szer nyerte meg a Megyei I. osztályt és egyszer a Békés Megyei Kupát.

Úgy tűnik eddigi érkezőink játékuk mellett a magasságukkal is egészen biztosan ki fognak tűnni csapatunkból, ugyanis – Vincze Dániel 183 cm és Cseke Csaba 186 cm után – Attila is kimondottan hórihorgas játékos a maga 188 cm-ével. Új igazolásunk jobb lábas, és a támadószekció közepén, center pozícióban érzi magát a legotthonosabban.

Érdekesség Bondár Attilával kapcsolatban, hogy több alkalommal is szerepelhetett Békés Megye válogatottjában, illetve tagja volt az NB1-ben is szereplő Pioneers VFC futsal csapatának és nagy büszkeséggel tölti el, hogy 2013-ban megválasztották a Megyei I. osztály 2. legjobb játékosának.

Bondár Attila (labdával, narancssárgában) küzd a szeghalmi játékosokkal.

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Bondár Attila felnőtt pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
NB3294
Megyei I. osztály287134

Természetesen Attilát is megkérdeztük, milyen érzésekkel csatlakozik az Okány KSK együtteséhez, mit vár önmagától és a csapattól az őszi idényben:

Szívből mondhatom, hogy nagyon örülök, hogy Okányba igazoltam, mert nagyon kedves és szerethető embereket ismerhettem meg a vezetőségben és az egyesület minden tagjában. Hálás vagyok nekik a lehetőségért, bízom benne, hogy a góljaimmal ezt meg is fogom hálálni!
Várom már a közös munkát az okányi csapattal, ugyanis nagy reményekkel vágok neki a szezonnak és nagyon örülök, hogy részese lehetek az Okány KSK történelmi pillanatának, amikor először szerepelnek a Megyei I. osztályban. Sok játékost ismerek a csapatból, sőt itt futballozik az egyik legjobb barátom Sztojka Ádám is és alig várom, hogy újra egy csapatban játszhassak vele!
Azt tudni kell rólam, hogy egy cél vezérel mindig, hogy jó közösség legyen az öltözőben és azon kívül is és ezért mindent megteszek majd itt is!

Bondár Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük