Visszatérő középpályás a negyedik téli szerzeményünk

Január 15-től elkezdődött a téli átigazolási időszak és ugyan a nyárhoz képest csöndesebben, de megindult a mozgolódás a megyei kluboknál is, így természetesen nálunk is feltűnnek új arcok az öltözőben.

Január 15-től február 14 éjfélig lehet az amatőr egyesületeknek új labdarugót átigazolni. Fontos tudnivaló, hogy ebben az időszakban azonban csak abban az esetben lehet klubot váltani, ha az átadó sportszervezet hozzájárul az átigazoláshoz.

Habár az ősszel remeklő együttesünkhöz nem kívántunk volna alapesetben “hozzányúlni”, de sajnos rajtunk kívül álló okok miatt mégis szükséges a keret kismértékű átalakítása. Arról, hogy miért is, bővebben ITT olvashatsz.

Így az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és csatlakoznak klubunkhoz a télen.

A negyedik téli érkezőnk:

Trippon Tamás

A negyedik téli igazolásunk a sormintát folytatva szintén a Sarkadról érkezik, és egy visszatérőt köszönthetünk a személyében, ugyanis Tamás nem első alkalommal ölti magára az okányi mezt.
A köröszakáli nevelésű régi-új játékosunk a Gyula, Komádi, Körösszegapáti, Földes, Pocsaj, Biharkeresztes csapatában szerepelt korábban, illetve csapatunkban 2019 nyarától egy fél éven át játszott, majd a Békéscsabai MÁV SE-hez írt alá, de ebben az egyesületben nem lépett pályára munkahelyi elfoglaltságai miatt. Békéscsabáról a korábbi okányi edzője -Turcsek Zoltán- után Elekre igazolt, ahonnan egy eredményes fél szezon után a Sarkadi KLE csábította el.

Trippon Tamás 29 éves, bal lábas és középső középpályásként szeret a legjobban játszani. A leglelkesebb szurkolóink emlékezhetnek rá, hogy Tamás otthonosan mozgott a csatár mögötti pozícióban, de defenzívebb szerepkörben sem jött zavarba a védelem előtt. A 187 cm magas új igazolásunk a már korábban bemutatott Szalazsán Attilához hasonlóan remek rúgótechnikával rendelkezik és mentalitásban is hasonlóak, hiszen emlékezhetünk 2019 őszéről, hogy Tamás sem ismert elveszett labdát sosem.

Érdekesség Tamással kapcsolatban, hogy az elmúlt három évben három egyesületben lépett pályára (Okány, Elek, Sarkad) és három fél szezon alatt minden csapatában 3-3-3 gólt szerzett. Vajon a szerencseszáma is a hármas lehet?

Trippon Tamást (középen) ölelgetik a társak a Mezőberény ellen szerzett gólja után 2019-ben

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Trippon Tamás felnőtt pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
Megyei I. osztály101
Megyei II. osztály18132

Természetesen Tamást is megkérdeztük, milyen érzésekkel csatlakozik újra az Okány KSK együtteséhez, mit vár önmagától és a csapattól az tavaszi idényben:

Örülök, hogy itt lehetek újra. Ugyan nem sokan, de még vannak itt a 2019-es csapatból néhányan és jól esett, örömmel fogadtak. Nagyon motivál ez a társaság, szeretem a kihívásokat és remélem hasznos tagja leszek a csapatnak. Szeretnék minél többet játszani itt is, és legnagyobb vágyam egy megyei első osztályú érem.

Trippon Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük