Hárman sem folytatják csapatunkból

Mint minden átigazolási időszakban, történik játékosmozgás csapatokban. Esetünkben sajnos meghatározó játékosok döntöttek úgy, hogy nem folytatják a közös utunkat a tavasszal, de hogy kik is Ők, az a cikkünkből kiderül…

Ahogy egy-egy holtszezonban szokás az öltöző felbolydul és játékosok jönnek mennek. Csapatunknál ezen a télen éppen ezt szerettük volna elkerülni, de az élet közbeszólt.

Sajnos három remek képességű labdarúgónk is passziválja pályafutását:

Nagy Richárd kapusunk egy éve érkezett csapatunkba és posztriválisával kiváló kapcsolatot ápolva, egymást mindenben segítve hamar csapatunk meghatározó játékosává nőtte ki magát és lett bajnok együttesünkkel 2021 nyarán.
Ricsi a komolyabb magánéleti tervei miatt külföldi munkavállalásra szánta el magát és a napokban Németországba költözött, így egy időre biztosan felhagy az aktív labdarúgással.
Személyében egy kiváló sportolót és egy remek embert ismertünk meg, ezért a civil élethez sok sikert kívánunk neki. Ricsi összesen 29 mérkőzésen állt csapatunk rendelkezésére, melyből 14-szer kezdőként lépett pályára. Korára való tekintettel reméljük, hogy látjuk még okányi mezben a későbbiekben!

Nagy Richárd (pirosban)

Kollát Róbert, az univerzális középpályásunk 2019 őszén csatlakozott csapatunkhoz, azonban krónikus sarok csont fájdalmai miatt már a nyáron fontolgatta, hogy felhagy az aktív játékkal, de akkor még folytatásra tudtuk bírni. A 27 éves remek kvalitású futballistánk azonban az őszi szezon végén mérlegelt és a sokasodó munkahelyi elfoglaltsága mellett, illetve a már említett sérüléséből kifolyólag most egy időre biztosan szünetelteti karrierjét, ami mellett hangsúlyozta, hogy másik egyesületbe igazolni sem kíván. Robi okányi színekben 50 mérkőzésen 12 góllal segítette csapatunkat. Reméljük, hogy a fájdalmai idővel enyhülnek és még őt is láthatjuk csapatunkban a későbbiekben.

Kollát Róbert (pirosban)

A harmadik „távozónk” Kovács György, aki Nagy kapushoz hasonlóan a külföldi munkavállalásra adja fejét és Németországba költözik. A 36. évében járó támadó középpályásunk 2020 nyarán érkezett Okányba és 40 mérkőzésen 8 góllal segítette csapatunkat mindez idáig. Az isteni tehetséggel megáldott játékosunk távozása nagy űrt hagy maga mögött, és a civil életéhez sok sikert kívánunk a sokak által csak „Apuciként” becézett irányítónak.

Kovács György (kék-fehérben)

A távozók miatt és mellett természetesen szükség lesz érkezőkre is, ezért egyesületünk már január elején előrehaladott tárgyalásokat folytatott a kiszemeltekkel. Úgy tűnik eddig, hogy a három távozó mellett azonos számú érkező várható, illetve az ősz közben – a kapusainkat is elérő sérüléshullám miatt – hozzánk csatlakozó Patka György nyújt majd megnyugtató megoldást a gólvonalon, Kurta Lajos mellett.

Három távozó játékosunktól az alábbi videó montázzsal köszönünk el:

A téli átigazolási időszak január 15-én indul, így az esetleges érkezőinkről ezt követően adunk tájékoztatást az egyesület honlapján a www.okanyksk.hu oldalon.
Minden egyéb médiumban leközölt információ nem tekinthető hivatalosnak!

5 Comments on “Hárman sem folytatják csapatunkból”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük