Túl az első kemény héten

Január 10-én hozzálátott a felkészüléshez a felnőtt együttesünk is. A játékosok a nem túl ideális viszonyokhoz alkalmazkodva végezték a munkát, majd szombaton délelőtt letudták az első felkészülési találkozót is.

Felnőtt csapatunk a hét első napján rögtön munkához látott és vezetőedzőnk hivatalos bemutatkozása után egy átmozgató jellegű, havas játékkal záruló edzést vezényelt a megjelent 21 játékosnak.

Sajnos továbbra is akadnak olyan játékosaink, akik munkahelyi vagy egyetemi elfoglaltságaik miatt csak az edzések kisebb részén tudnak részt venni, illetve még tartós sérültünk is akad, akikkel néhány hétig még egészen biztosan nem számolhatunk.

A heti első két foglalkozás után vezetőedzőnk úgy döntött, hogy nincs értelme -10 fok alatt még egy kültéri tréningnek, így játékosaink a hét második felére egyéni programot kaptak.

A szombati edzőmérkőzésen a Püspökladányi LE csapatával találkoztunk, akik a Hajdú-Bihar megyei I. osztály középmezőnyéhez tartoznak jelenleg.
A zord, reggeli időjárás ellenére egy kimondottan hasznos összecsapáson estünk túl ugyanis vezetőedzőnk most láthatta először élesben a keret tagjait.

Habár a mérkőzésen nem az eredményen volt a hangsúly, de csapatunk így is magabiztosan nyerte meg az első felkészülési találkozóját a füzesgyarmati műfüves pályán.

2022. január 15. 9:30
Püspökladányi LE (Hajdú-Bihar megyei I. oszt.) – Okány KSK 1-3
Gólszerzőink: Nyéki, Bondár, Baksai
Helyszín: Füzesgyarmat – műfű

A felkészülés a következő héten is folytatódik, remélhetőleg egyre jobb időjárási viszonyok mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük