Hamarosan indulnak a munkálatok?

A napokban kikerült a községi sporttelep kapujára a finanszírozást jelző pályázati tájékoztató tábla, ami azt sejteti, hogy hamarosan elkezdődhetnek a munkálatok a futballpálya környékén.

Mint arról már korábban beszámoltunk, egyesületünk sikeresen pályázott a „Civil szervezetek eszközbeszerzéseinek és tevékenységének támogatása” című felhíváson és 1.004.626 Ft elszámolható összköltségű összeget nyertünk el a sporttelep kerítésének felújítására, illetve Okány Község Önkormányzat is sikeres pályázatot nyújtott be a TOP_PLUSZ-1.2.1-21 – ÉLHETŐ TELEPÜLÉSEK című kiíráson, ahol többek között nyilvános (férfi, női és akadálymentes) mosdó és gyeprácsos parkolók építésére a sportpályán, illetve térfigyelő kamerákra nyert el pályázati összeget.

A tájékoztató szerint 44 és fél millió forintból épül fel az új különálló vizesblokk épület,
a gyeprácsos parkoló és a biztonsági kamerarendszer.

Reméljük, hogy a kihelyezett tábla valóban azt jelzi, hogy hamarosan megkezdődik a sportpálya kerítésének felújítása, a parkoló kialakítás és mellékhelyiségek építése.
Az optimista becslések szerint várhatóan 2024 tavaszára készülhetnek el a beruházással.

Az épülő vizesblokk homlokzati látványtervei

Mindezek után már csupán az öltöző épületünk minimális renoválására lenne szükség, amire szóbeli ígéretet már kaptunk a település első emberétől, aki még az előző szezon zárórendezvényén mondta el, hogy megpróbál az önkormányzat valamiféle megoldást keresni erre a problémánkra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük