Centerünk is bekerült a megye válogatottba

Már első körben is két játékosunk kapott meghívót a Békés Megyei Amatőr Válogatottba, de Kovács György külföldi munkavállalása miatt nem tud eleget tenni a kötelezettségnek, ám valószínűleg mégis ketten képviselik csapatunkat szombaton a Megyei Amatőr Válogatottak Tornáján.

Az előzetesen kihirdetett válogatott keretből többen sem tudják vállalni a szereplést a szombati Megyei Amatőr Válogatottak Tornája Dél-Keleti csoportjának mérkőzésein, ezért az időközben sérüléséből visszatérő és alapozást problémamentesen elkezdő támadónk, Bondár Attila is meghívót kapott a rangos eseményre.

Bondár Attila és Sztojka Ádám képviselheti csapatunkat szombaton a Megyei Amatőr Válogatottak Tornáján

Hórihorgas centerünkről érdemes tudni, hogy nem lesz újdonság számára a válogatott szereplés, -amennyiben bekerül a végső keretbe- ugyanis korábban több alkalommal is pályára lépett a megye elitjével.

Attila először 2013-ban, majd 2015-ben és 2019-ben is bekerült a megye válogatott keretébe, ahol az MLSZ adatbankja szerint 10 alkalommal lépett eddig pályára.

Azt mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a bizonytalan járványhelyzet miatt a csapatot irányító Ekker Attila és Futaki Krisztián edzőpáros csak az utolsó pillanatban hirdeti ki a végleges keretet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük