Kialakult a végleges felkészülési program

A téli edzőváltás miatt a korábbiakhoz képest később alakult ki felnőtt megye egyes csapatunk felkészülési programja, az ifi pedig már kezd is. A cikkben ismertetjük a részleteket.

A megszokottól eltérően egészen soká tudta egyesületünk véglegesíteni a felnőtt csapat téli felkészülési mérkőzéseinek sorát, de mára minden részlet letisztult és kezdődhet a tavaszi idényre való alapozás.

Az ifjúságiak megelőzik a felnőtt csapatunkat, ugyanis a fiataljaink már január 7-én munkához látnak Kincses Róbert vezetésével, míg a megyei első osztályban vitézkedő felnőttek először január 8-án találkoznak egy évindító, csapatépítő disznóvágáson, ahol már új vezetőedzőnk is jelen lesz.

Szabó László tréner hivatalosan a csapatnak január 10-én mutatkozik be az első foglalkozás előtt, amikor is rögtön kezdetét veszi majd a munka.
Ezt követően hetente négy alkalommal futnak össze a fiúk, amiből három edzés (hétfő-kedd-csütörtök ritmusban) és egy felkészülési mérkőzés színesíti a programot szombatonként.

Csapatunk minden felkészülési találkozóját műfüvön fogja lejátszani

A hat hetesre tervezett alapozás első két hetes időszakában vezetőedzőnk a csapat, a játékosok megismerésére és a fizikai alapok lerakására helyezi a hangsúlyt, majd várhatóan a harmadik héttől már előtérbe kerülnek a taktikai elemek is, végül a finomhangolással zárul a felkészülési időszak.
A bajnokság számunkra a tervek szerint február 19-én rajtol, hazai pályán a Szarvasi FC ellen.

A tervezett edzőmérkőzések:

2022. január 15. 9:30
Püspökladányi LE (Hajdú-Bihar megyei I. oszt.) – Okány KSK
Helyszín: Füzesgyarmat – műfű

2022. január 22. 16:00
Szeghalmi FC – Okány KSK
Helyszín: Füzesgyarmat – műfű

2022. február 05. 11:00
Balkányi SE (Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. oszt.) – Okány KSK
Helyszín: Berettyóújfalu- műfű

2022. február 12. 15:00
Kabai Meteorit SE ( Hajdú-Bihar megyei I. oszt. ) – Okány KSK
Helyszín: Hajdúszoboszló – műfű


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük